Grand Hotel Admiral

Slano, Croatia
Slano, Ruđera Boškovića bb
ADMIRAL GRAND HOTEL este un hotel de cinci stele, luxos, situat în golful liniștit din Slano. Oferă oaspeților săi momente de relaxare de neuitat, în special datorită mediului natural fermecator care il inconjoara. Întregul golf Slano este bogat în plaje, vegetație mediteraneană, păduri de pini și măslini și, prin urmare, este un loc ideal pentru vacanță și relaxare.

Localizare

Hotelul Admiral Grand este situat chiar pe plaja de pe Riviera Dubrovnikului din golful natural Slano, la numai 29 km de oraşul Dubrovnik. Aeroportul din Dubrovnik se află la 50 km, iar serviciul de transfer este oferit la un cost suplimentar, în baza unei cereri prealabile. Proprietatea include o parcare gratuită, unde locurile sunt alocate conform principiului primul venit, primul servit.


Facilitati Hotel

Preparatele delicioase locale și internaționale sunt realizate cu cea mai mare atenție pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

Oaspeții se pot relaxa în piscina interioară și în piscinele în aer liber impresionante.


Facilitati Camere

Această proprietate de 5 stele înconjurată de un cadru natural pitoresc oferă camere cu dotări de lux, cu uşi de legătură, aer condiţionat cu reglaj individual, TV interactiv cu canale prin satelit, balcon mobilat, precum şi multe alte facilităţi. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa în funcție de hotelul ales;

Asistență turistică.

vezi mai multe

Asigurare medicala + storno (Covid)

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

Taxa hoteliera aprox. 1.34 €/pers./zi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Grand Hotel Admiral, Dubrovnik, Croatia