Riviera Maya - Tulum - Mexic
Riviera Maya - Tulum - Mexic

Nisipuri albe, temple mayașe, viață de noapte vibrantă, recifuri de corali și plaje virgine. Tulum oferă o vacanță vibrantă cu servicii de lux.

Îți plac nisipul alb moale și apa caldă albastră? Adăugă la această imagine palmieri plini de nuci de cocos. Bun venit în Tulum, Mexic! O adevărată poartă tropicală unde te poți relaxa în hoteluri cu vederi spectaculoase, poți simți vibrațiile muzicii și vă puteți încărca bateriile departe de stațiunile zgomotoase. Singura ta dilemă va fi alegerea dintre o margarita și o pinacolada.

Ruinele Maya se ridică deasupra mării în Tulum. Orașul Tulum a fost unul dintre ultimele construite de mayași, iar siturile sale arheologice sunt incredibil de bine conservate. Faceți o pauză de la plajă pentru a vizita El Castillo, Templul Frescelor și Templul Zeului Descendent. Explorați un râu subteran sub un baldachin de stalactite în cavernele sacre din LabnaHa Eco Park sau scufundați-vă în Cenote Dos Ojos pentru a face snorkeling în peșterile din mijlocul pădurii.

Recomandarea noastră

20px