Saint-Barthelemy
Saint-Barthélemy paradisul din Marea Caraibelor

Vacanță exotică în noiembrie

Saint-Barthélemy este o insulă în Marea Caraibelor în Insulele Antile care aparțin de Franța.

Saint-Barthélemy se situează la 230 km nord-vest de insula Guadelupa și la 25 km de insula Saint-Martin. Este la 230 km est de Puerto Rico și în apropierea insulei Anguilla. Insula are un relief abrupt și o suprafață de 21 km² (25 km² împreaună cu toate insulele adiacente) iar singurul teren plat este ocupat de aerodromul de pe insulă. Insula are o lungime totală a coastelor de 32 km, existând 20 de plaje, principalele atracții ale insulei. Punctul culminant este colina Vitet cu o înălțime de 286 m.

Recomandarea noastră

Top 5 atracții în Saint Barts

Ce nu trebuie să ratezi în vacanța din Saint Barts

1-  Plaja Baie de St-Jean

Apa strălucitoare și soare plajei Baie de St-Jean vă vor rămâne în inimă. Această întindere idilică este un loc preferat pentru windsurfing sau snorkelling. Veți găsi, de asemenea, câteva buticuri drăguțe și bistrouri, atunci când aveți avea nevoie de o pauză. Potrivit localnicilor, este una dintre cele mai vizitate plaje de pe insulă. Situată chiar în fața micului aeroport St. Bart, veți avea o imagine de aproape a zborurilor care decolează și aterizează.

 

2- Fort Gustav

La marginea orașului Gustavia se află Fort Gustav. Construit în 1787 de suedezi, acest fort se află pe vârful unui deal. Oferă o vedere perfectă asupra portului care a fost odinioară refugiul piraților și unde puteti descoperi multe povesti cu fantome. Vino să vizitezi Fortul Gustav și farul spectaculos, tunurile de odinioară, să afli legende despre evenimentele istorice.

 

3- Grand Saline

Pentru toți iubitorii de soare, acolo este plaja perfectă! Se poate ajunge pe un coridor plin de vegetație care duce la cel mai frumos arc de nisip și corali. Nu există umbră, nici bar pe plajă, nici facilități, dar nu contează, deoarece soarele și nisipul alb și curat este tot ceea ce îți trebuie cu adevărat...

 

4- Muzeul Inter Oceans

Cu recenzii uimitoare despre această mare atracție, turiștii au spus că este o vizită obligatorie pentru oricine călătorește la Sf. Bart. Opriți-vă la Muzeul Inter Oceans pentru a privi mii de scoici unice, pești tropicali și corali din întreaga lume. Situat în pitorescul sat pescăresc Corossol, este mai mult o colecție privată decât un muzeu tradițional, cu un proprietar entuziast care vă va oferi cu plăcere un tur minunat al acestui loc magnific și vă va împărtăși unele dintre cele mai frumoase povești.

 

5- Submarinul galben St. Barth

Explorați o lumea incredibilă găsită sub mare ce apare chiar în fața ochilor voștri prin fundul de sticlă al submarinului galben. La bord vei vedea lucruri pe care nici măcar nu ți le-ai imaginat: flora și fauna subacvatică din Sf. Bart. Peștii multicolori prezintă un spectacol minunat pentru toți, indiferent dacă se ascund în jurul stâncilor sau se aleargă printre recifuri, spectacolul lor te va umple de veselie și te vei simți din nou copil. Așadar, vino și simte-te precum regele valurilor, fii însoțit de broaște țestoase marine care îți vor servi drept gărzi de corp până la port.

20px