Republica Dominicană, un paradis tropical!

Când te gândești la Republica Dominicană îți imaginezi un paradis al plajelor cu nisip alb și apă turcoaz, alintate de palmierii cu nuci de cocos. O evadare pe unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, departe de frigul de acasă, descoperind o viață marină colorată, corali, căluți și stele de mare. O vacanță de relaxare în resorturi elegante!

Recomandari Nordis Travel

Sejururi în perioada 29.10.2021-28.01.2022

Pachetele includ:

Sejururi de 7 nopți |  Bilet de avion București – La Romana - București 
Bagaj de cală  |  Taxe de aeroport | Transfer.

Altos de Chavón, un sat medieval

Un loc medieval ascuns în Caraibe, o replică a unui sat toscan din secolul al XVI-lea realizat manual de artizani locali. Satul a fost proiectat de arhitectul dominican José Antonio Caro și conceput de scenograful italian Roberto Coppa. Finalizat în 1976, se mândrește cu studiourile artiștilor, galeriile și Școala de Design Altos de Chavó. Un loc încântător, căutat pentru atmosfera fermecătoare și arhitectura medievală. Piesa centrală este Biserica Sf. Stanislau, un loc popular pentru fotografii de nuntă. 

width: 100%, height:1px
Zona Colonial din Santo Domingo

În Santo Domingo, acolo unde Christopher Columb a aterizat pentru prima dată în America, veți găsi agitația vieții moderne care se joacă pe fundalul clădirilor cu o arhitectura colonială unică. Veți găsi fortărețe, catedrale și ruine spaniole, la doar câțiva pași de case clasice cu ferestre cu gratii din fier forjat. De-a lungul râului Ozama, zona se aglomerează cu cafenele pe marginea străzii, magazine de tip boutique și galerii de artă și muzee, în jurul piețelor în stil european. Inima acestei zone o reprezintă Parque Colón.