4 zile la Monaco
Un principat unde luxul este o stare de spirit
de la LEI491712LEI
Monaco este principele regal al Rivierei Franceze

Un loc de o frumusețe sublimă, Monaco se bucură de vremea plăcută a Coastei de Azur în armonie cu vegetația luxuriantă, palmierii grațioși, culoarile florilor și marea de un albastru perfect.

Punctul important este promotoriul abrupt și stâncos care iese din Mediterana, faimoasa Stâncă – Le Rocher, pe care vă puteți plimba descoperind străduțe înguste și fermecătoare în orașul vechi, magazinașe și butice ascunse. Având o poziție unică deasupra mării, pe pitoreasca peninsulă Le Rocher, Palais du Prince găzduiește cea mai veche monarhie din lume. Familia nobiliară genoveză a lui Grimaldi a stabilit Monaco în 1297 după ce au cucerit țara din Republica Genova. Palais du Prince este o reședință privată, dar este deschis publicului în anumite perioade ale anului. 

Muzeul Oceanografic se află într-o locație spectaculoasă tot pe Le Rocher, la aproape 90 de metri deasupra nivelului mării. În acest cadru dramatic, muzeul și acvariile stau pe fundații masive care au durat 11 ani pentru a fi construite. Acesta este unul dintre cele mai vechi acvarii din lume, comandat de prințul Albert I, străbunicul său prințului Albert al II-lea și deschis în 1910.

Monaco Plecare in fiecare Joi din 03.06 pana in 26.08.2021

Unul dintre cele mai încântătoare lucruri de făcut în Monaco este rătăcirea prin Jardin Exotique. Așezată pe o stâncă abruptă cu vedere la Marea Mediterană, Grădina Exotică este un loc luxuriant, cu o varietate incredibilă de vegetație și vederi fascinante asupra mării. O plimbare printer plante din Mexic, Africa sau America de Sud este o încântare pentru fiecare turist îndrăgostit de natură.

Faimoasa cursă de Formula 1 Monaco Grand Prix se desfășoară în Monte-Carlo în fiecare an în ultimul weekend din mai. Aceasta este singura cursă auto din lume care se desfășoară pe străzile orașului. Cursul se desfășoară de la Boulevard Albert 1 până la Place du Casino și în jurul virajului îngrozitor din fața hotelului Monte-Carlo Fairmont.

Considerat a avea cel mai mare venit pe cap de locuitor din Europa, Monaco emană un aer de bogăție extravagantă, cu hotelurile sale luxoase de cinci stele, buticurile de designer, iahturile de lux și restaurantele opulente.

20px