Mii de motive... O pasiune... Vacanțele!

Luxul nu trebuie să fie scump. Trebuie să economisească timp, cheltuieli inutile
și să sporească calitatea experienței tale de călătorie.
Este vorba despre a avea timp de relaxare și de a evita surprizele neplăcute.

Oricare ar fi ideea ta de lux în vacanță, noi suntem aici pentru a crea acel echilibru perfect între călătorie, servicii de cinci stele și experiențe unice.

Luxul definit de tine
Luxul definit de tine

Este plăcut să știi că următoarea destinație va fi exact locul la care ai visat. Călătoria de lux personalizată te poartă în cele mai romantice locuri din lume. Nimic nu te poate împiedica să visezi, pentru că va exista întotdeauna o țară care trebuie descoperită, oameni fascinanți pe care poți să îi întâlnești și experiențe exotice unice care merită savurate.

Vrei să evadezi pe o plajă pustie în Maldive, să faci o drumeție la un vulcan în Ecuador sau o croazieră prin fiordurile Groenlandei, să zbori cu balonul în Cappadocia sau să explorezi pădurile tropicale din Costa Rica? Aici începe totul.

 

Planificare perfectă

Oriunde te poartă mireasma vacanței, designerii călătoriilor de lux personalizate de la Nordis Travel transformă dorințele tale în realitate. Elementul distinctiv al unei vacanțe de lux personalizate este o planificare perfectă.

Ne asigurăm că fiecare nevoie de călătorie este îndeplinită – cine romantice la restaurante elegante, rezervări la concursuri de golf, meciuri de fotbal sau circuite de Formula 1, excursii și tururi private cu cei mai buni ghizi de travel, șoferi personali, meniuri dietetice, cereri speciale de room service etc. Fiecare detaliu va fi organizat în concordanță cu fiecare dorință.

40px

 

Trăiește luxul vacanței

 

Inspirație, recomandări și servicii personalizate pentru
fiecare călătorie cu Nordis Travel. 
Creați și păstrați amintiri! Noi reușim să vă îmbogățim viața cu momente wow.

Cu experiențele personalizate pe care le creăm, te asigurăm că ne ocupăm de fiecare detaliu și monitorizăm orice schimbări care pot apărea în timpul călătoriei.


Economisește timp și stres inutil!
Lasă următoarea vacanță în grija noastră!

 

Nordis Travel transformă fiecare vis într-o vacanță de cinci stele. 

Completează formularul

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
Înscrie-te la Newsletter!

Fii la curent cu ofertele Nordis Travel și lasă-te inspirat de experiențele personalizate!