Nordis Travel - Servicii premium pentru experiente la superlativ!

 

Cine suntem

Nordis Travel reprezinta experienta, increderea si entuziasmul unei noi calatorii!

Filozofia noastra este bazata pe calitatea serviciilor, transparenta si corectitudine, pentru a crea parteneriate solide, pentru a livra incredere si fidelitate.

Suntem autentici si ne vom spune povestea si in mediul online prin intermediul jurnalelor de calatorie si a tuturor destinatiilor pe care urmeaza sa le vizitati!

 

 

Ce facem

Oferim consultanta la cele mai ridicate standarde, pe turism intern, outgoing, corporate & servicii VIP, croaziere, grupuri sau evenimente.

Nordis Travel va pune la dispozitie intreaga gama de servicii: Vacante Exotice si Tailor Made, Vacante Charter, Circuite Turistice de colectie, Bilete de Avion, Asigurari storno&medicale, Servicii de Ghizi specializati

 

 

Misiune

Timpul tau este valoros, astfel, te indrumam cu idei prompte si inovative in alegerea unei vacante memorabile. 

Iti ascultam nevoile, dorintele tale devin prioritatea noastra. Ne punem amprenta pe vis, cu scopul de a oferi un grad de satisfactie deosebit.

Te ghidam pe tot parcursul intregului proces, inainte de a alege serviciile potrivite pentru tine, in timpul calatoriei si la revenirea din vacanta.

Impreuna vom crea contexte potrivite in care poti bifa nerabdare, traire, emotie, multumire, amintire. 

Echipa noastra

team memberPornind de la certitudinea ca in orice incercare, oamenii cu viziune pot gasi o oportunitate, in anul in care turismul parea cenusereasa economiei, noi am vrut sa ii daruim pantoful de clestar. Noi credem in libertate, in putere, in succes,...in viata traita la superlativ!

Anca Drugan
Managing partner & CEO
team memberIntotdeauna am stiut ca vreau sa excelez in turism. Am trecut prin toate departamentele unei agentii, am reusit sa maximizez randamentul pe fiecare latura a activitatii si sa nu uit niciodata ca vreau mai mult.

Gabriel Vacariu
Agency Manager
team member

Le recomand tuturor turistilor sa mearga in calatorii si nu doar in concedii! Sa constientizeze ca viata trebuie traita la maxim in fiecare clipa. Ceea ce imi place cel mai mult la misiunea pe care o avem, este ca imaginatia si determinarea noastra darama orice fel de limite.

Corina Dabija
Contracting Manager
team member

Acum 13 ani nici prin cap nu imi trecea ca va veni momentul in care eu sa transform vacantele de vis in experientele reale ale clientilor nostri. Cu asta ma ocup! Sa oferi experiente premium, sa ofertezi cazari si destinatii inedite continua sa fie o provocare in adevaratul sens al cuvantului.

Andreea Voicu
Sales Manager