HOTEL DIANA

Baile Herculane, Romania
Str. Complexelor Nr 8
in centru statiuni Herculane vezi pe harta
Hotel Diana din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.
Diviana Spa dispune de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, DIANA Spa dispune de un medic balneolog si personal medical specializat, iar terapiile sunt realizate cu echipamente si aparate de electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie care au dovedita performanta si eficiența. Tratamentele balneare combinate cu tratamentele spa si varietatea de masaje, ofera adevarate vacante de refacere, avand ocazia sa va relaxati atat corpul cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate.
Aria SPA este destinata relaxarii si recreerii. Design-ul cu accente naturale si spatii luminoase sau mai intime este in armonie cu starea de bine oferita de facilitatile existente in centrul Diana SPA: piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi si cele patru tipuri de saune uscate si umede –sauna cu infrarosu, sauna uscata 70 grade C, sauna cu aromaterapie si baia de aburi.
De asemenea, restaurantul hotelului a primit o imagine noua.

EN
The hotel eas renovated and modernized in 2011.
Diviana Spa has its own source of mineral thermal water, concentrated in sulfur, with optimal pH for the skin, offering the possibility of spa therapies. For treatments for recovery and prevention of various diseases in the best conditions, DIANA Spa has a balneologist and specialized medical staff, and The therapies are performed with equipment and apparatus for electrotherapy, hydrotherapy and physiotherapy that have proven performance and efficiency.
The SPA area is intended for relaxation and recreation. The design with natural accents and bright or more intimate spaces is in harmony with the well-being offered by the existing facilities in the Diana SPA center: indoor pool with heated water, jacuzzi and the four types of dry and wet saunas - infrared sauna, sauna dry 70 degrees C, sauna with aromatherapy and steam bath.

 

vezi mai multe

Hotel facilities

Air conditioning
Bathroom
Elevator
Minibar
Restaurant
Safety deposit box at reception
TV in room
Fitness centre
Indoor swimming pool
Conference room
Direct connection telephone line
Hairdryer
Health treatments facilities
SPA
Free parking

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!