Hotel Belvedere

Baile Govora, Romania
Str Tudor Vladimirescu 234, Baile Govora 245200
in centrul statiuni vezi pe harta
        Baile Govora se afla in judetul Valcea, in zona depresionara subcarpatica din nord-estul Olteniei, la 21 km de Ramnicul Valcea, pe o derivatie a soselei catre Horezu si Targu-Jiu, la o altitudine de 360-380 m,situata intr-o regiune de dealuri si coline acoperite de paduri  de fag , stejar, molid, brad si salcam, in suprafata de 370 ha.
        Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national. Astfel, in statiune se gasesc: spatii comerciale , banca, schimb valutar, agentie loto,  sali de conferinte, asistenta medicala permanenta si mijloc de transport pentru urgente medicale, asistenta medicala balneara,  punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenade illuminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha.

2022:


Tarifecura Balneo-SPA cuprinde 3 proceduri/zi/pers de luni pana vineri si consultatiade specialitate:
1 Gratuit copii 0 - 7 ani conform copie certificatde nastere si bilet de trimitere de la medic.
2  Copii intre 7-14 ani: (3 proceduri/zi) si copie certificat de nastere + 1 examinare.
       Camera cu AC in functie de diponibilitate (se achita lareceptie la check-in) -50lei /sejur.


In tarife este inclus micul dejun, parcare, internet, TVA, taxe locale.
 vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!