Eurohotel
CAZARE
de la
RON23205RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Seneca

Hotel Seneca

A great place to have a rest after an exciting day! Hotel «Hotel Seneca» is located in Baia Mare. This hotel is located in 3 km from the city center.
CAZARE
de la
RON23389RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Magus

Magus

LocationThis hotel welcomes guests in Baia Mare.FacilitiesThe friendly staff at the reception desk are happy to answer any questions. Services and facilities include a baggage storage service, room service and a business centre. Wireless internet access in public areas allows guests to stay connected. A garden provides extra space for rest and relaxation in the open air. Guests arriving by car can park their vehicles in the car park.RoomsAir conditioning ensures that rooms maintain comfortable temperatures. A balcony is included as standard in some rooms. Rooms have a double bed or a sofa bed. A minibar is provided. Extra comforts include a tea/coffee station. Equipped with a TV and WiFi, the rooms provide many ways for guests to stay connected and entertained. Guests will also find slippers in their rooms. A hairdryer and bathrobes are available in the bathrooms, which are equipped with a shower.Sports/EntertainmentFine weather can be enjoyed on the terrace. A nightclub offers fun and entertainment. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 124971MealsThe dining area includes a restaurant and a bar. A continental breakfast guarantees a great start to the day.
CAZARE
de la
RON27287RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Mara

Hotel Mara

Baia Mare
CAZARE
de la
RON29955RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Lostrita

Hotel Lostrita

Complex Lostrita este situat la 18 km de Baia Mare, in mijlocul naturii, in apropiere de Barajul de Acumulare Firiza. Dotat cu o pastravarie proprie,complexul nostru pune la dispozitia clientilor, in restaurant sau in aer liber, pe terasa de langa bazine, o gama variata de preparate din pastrav proaspat. Pastravariea s-a extins intre timp, avand capacitatea de a produce anual pana la 500.000 de bucati de pastrav. Aici se produc toate categoriile de pastrab curcubeu: de la stadiul de icre embrionate si puiet, pana la reproducatori de 8 ani. Pastravaria este proiectata pentru 15 tone de pastrav anual si este alimentata cu apa din raul Firiza. Hotelul nostru va ofera 52 locuri de cazare dispuse in camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, toate camerele fiind amenajate cu stil si eleganta. Bucataria restaurantului nostru se ramarca prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor, specialistii nostri bucatari avand calitatea de-a se implica activ in satisfacerea si celor mai delicate pofte culinare ale acelora dintre dvs care ne viziteaza. Cele 52 locuri de cazare sunt dispuse in 19 camere matrimoniale, 4 camere duble si 2 camere cu 3 paturi, toate acestea fiind dotate cu bai proprii si TV cu instalatie prin satelit.
CAZARE
de la
RON35367RON
pentru 2 adulti
vezi detalii
Castel Transilvania

Castel Transilvania

Proprietatea asigur unitti decorate in nuante inchise de maro si rosu, amenajate cu un semineu. Camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o canapea, o zon de relaxare si un birou. Includ o baie privat. Unele camere de la Castel Transilvania au un balcon sau o teras unde oaspetii se pot destinde. Restaurantul cu atmosfer medieval ofer un meniu cu preparate internationale si traditionale. In plus, Castel Transilvania are o sal de conferinte si 2 sli de banchet. Facilittile propriettii, precum cada cu hidromasaj cu ap srat sau centrul spa, sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspetii activi pot juca tenis de mas. Centrul orasului Baia Mare se afl la 2,1 km de proprietate, iar Parcul Regina Maria este la 4 km. Orasul Sighetu Marmatiei, unde se poate ajunge cu masina in aproximativ 90 de minute, este situat la 64,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Satu Mare, aflat la 73,5 km de Castel Transilvania. Parcarea privat este gratuit.
CAZARE
de la
RON47441RON
pentru 2 adulti
vezi detalii