La Ski In Bulgaria!
70 de km de pârtii de ski!

Luna decembrie este pentru ski la Bansko! 

De la pârtiile pentru începători, la cele pentru avansați, telegondole și servicii de închiriat echipament, Bansko oferă opțiuni pentru schiori și snowboarderi. Cu cel mai lung traseu de schi care măsoară 16 km și o parte ilumină de 7 km,  Bansko este stațiunea de ski numărul unu din Bulgaria!

Recomandari Nordis Travel

Paradisul Schiorilor

Bansko s-a dezvoltat extrem de rapid în ultimii ani, iar pârtiile de ski oferă noi oportunități pentru schiori, pasionaților de snowboard sau chiar sporturi extreme pe zăpadă. Ești începător, intermediar sau schior avansat? În Bansko vei găsi 65km de pârtii amenajate și securizate.

Snowboarderii au un parc de distracții, si o zonă specială. Cea mai mare pârtie este la altitudine 2600 m deasupra nivelului mării. Un bonus pentru schiori este pârtia iluminată cu o lungime 7km, deschisă până la ora 21:30.

 

Centru SPA de cinci stele

Trebuie să mergi la centrul Spa de la Hotelul Lucky Bansko pentru a testa camera de sare pentru haloterapie. Un loc de relaxare, cu un fundal de muzică tandră. Lumina delicată de culoare aurie  din camera de sare este datorată pereților, construite cu cărămizi din sare himalayană naturală.
Aerosolii uscați, care sunt emise de sarea himalayană în urma încălzirii acesteia, au un efect antiseptic puternic. Efectul curativ al haloterapiei este dovedit în cazul afecțiunilor respiratorii și dermatologice.